Wat zijn nou de voordelen en nadelen van een persoonlijke lening afsluiten met een negatieve BKR codering?

Als u in de markt bent voor een persoonlijke lening met een slecht krediet, heeft u misschien gemerkt dat veel kredietverstrekkers u alleen geld zullen aanbieden als de lening gedekt is. Dit betekent dat u een onderpand moet stellen – iets van waarde, zoals uw eigen vermogen, of aandelen die u vasthoudt – dat de kredietverstrekker kan verkopen als u in gebreke blijft met de lening.

Gezien het feit dat u een slecht kredietrisico heeft, is dit beleid zeer zinvol vanuit het oogpunt van de kredietverstrekkers. Maar het kan zijn dat u een slechte persoonlijke lening voor krediet beschikbaar vindt, zelfs als u niet over het onderpand beschikt om het te verzekeren. Dit soort lening vereist meestal dat u iemand heeft die de lening met u meekrijgt, en die ermee instemt verantwoordelijk te zijn voor de betalingen als u die niet doet. De medeondertekenaar moet natuurlijk iemand zijn met een goede kredietwaardigheid.

Leningen zonder BKR check

Een ding moet je weten over de financiële industrie is dat er nooit een gebrek is aan mensen met geld om het te lenen aan mensen zonder geld. En veel van die kredietverstrekkers zal nuttig zijn bij het bepalen van het soort slecht krediet persoon leeuw waarvoor u het best gekwalificeerd als kan een slechte kredietconsolidatie lening die u zal laten betalen van uw bestaande schulden.

Er zijn ook kredietverstrekkers die u geld zullen lenen als een voorschot op uw volgende loonstrookje; het bedrag dat deze kredietverstrekkers bereid zijn op te brengen is meestal beperkt tot tussen de vijf en vijftienhonderd dollar. Voor een dergelijke lening is meestal geen kredietcontrole nodig, dus je kunt niet echt spreken van een slechte kredietlening. Maar het is vaak de enige remedie voor degenen wiens slechte krediet hen ongeschikt heeft gemaakt voor andere opties.

Met deze lening wordt van u verwacht dat u het geld op uw betaaldag terug betaalt, of dat u een flinke stijging van de toch al flinke rentes maakt.

Doe eerst goed onderzoek naar de mogelijkheden die allemaal geboden worden

Zowel de hoeveelheid geld die je moet lenen als de redenen waarom je het moet lenen zullen in grote mate bepalen welk soort slecht krediet je moet overwegen. U moet de tijd nemen om grondig onderzoek te doen naar het juiste type lening, en het bedrijf dat u het geld tegen de best mogelijke voorwaarden zal lenen.

Het ene bedrijf biedt u misschien de laagste rente, maar het kan ook de hoeveelheid geld die ze u willen lenen beperken, of ze hebben een kortere terugverdientijd met veel hogere maandelijkse termijnen dan een ander bedrijf. U zult dus een evenwicht moeten vinden tussen wat u redelijkerwijs kunt doen in termen van het terugbetalen van een lening en wat er wordt aangeboden. U kunt aanbiedingen voor gewaarborgde leningen onmiddellijk elimineren als u geen onderpand heeft.